Що нового?

Шановний користувач ArcGIS Desktop!

Нова версія ArcGIS Desktop 10.5 буде випущена в середині грудня 2016 року. Зараз ви маєте чудову можливість оновити технічну підтримку ArcGIS Desktop. Дана версія відрізняється наявністю багатьох нових можливостей та інструментів-все вони будуть високо оцінені вами. Ми сподіваємося, що ті, у кого термін технічного обслуговування ліцензій ArcGIS Desktop закінчився., Оновлять їх, щоб отримати доступ до ArcGIS Desktop Desktop 10.5 з усіма його новими функціями як тільки дана версія програмного продукту стане доступною.

Оскільки ми вважаємо, що нова версія буде дуже корисною для вас, ми хочемо, щоб ви мали негайний доступ до ArcGIS Desktop 10.5 з моменту її доступності. До 31 грудня 2016 року поновіть минулий технічну підтримку ArcGIS Desktop на наступний рік за ціною річної технічної підтримки, без урахування штрафу за вчасно не оновлену технічну підтримку.

Відновлення вашої технічної підтримки тепер гарантує, що ви зможете скористатися перевагами всіх нових можливостей ArcGIS Desktop 10.5, серед яких ArcGIS Pro, настільна 64-бітова ГІС Esri нового покоління для створення і роботи з дво- та тривимірні просторовими даними. Майбутня версія ArcGIS Pro 1.4 забезпечена такими функціями:

  • Новий користувальницький інтерфейс для геоприв'язки файлів зображень і САПР файлів
  • Конфігурації SDK для налаштування початкового інтерфейсу, а також інтерфейсу користувача ArcGIS Pro
  • Інструменти GeoAnalytics для виконання процесів аналізу великих даних на кластері серверів
  • Можливість створювати, спільно використовувати і споживати векторні тайли в будь-якій проекції
  • Новий безпечний скриптова мова, Arcade, для побудови виразів над мітками і символами, який працює на всій платформі ArcGIS 10.5

Відновлення вашої технічної підтримки тепер гарантує, що ви зможете скористатися перевагами всіх нових можливостей ArcGIS Desktop 10.5, серед яких:

Більш тісна інтеграція з ArcGIS Online та ArcGIS Enterprise, включаючи доступ до потужних додатків та Живому атласу світу, який забезпечує зображеннями, топокарт, демографічними даними і тисячами інших верств.

Необмежений доступ до Електронного навчання, велика колекція ресурсів компанії Esri для самонавчання, які допоможуть відточити свої навички в ArcGIS.

Пріоритетне участь в бета програмах дозволить вам бути в числі перших для попереднього перегляду і тестування інструментів і ПО.

Технічна підтримка Esri Ukraine телефоном та електронною поштою.

Ви можете навіть претендувати на безкоштовні абонементи на участь в міжнародній конфренції користувачів компанії Esri в м.Сан-Дієго, найбільшому подію в світі ГІС, де ви зможете поспілкуватися з іншими користувачами ГІС і бути присутнім на засіданнях і семінарах, а також поспілкуватися з технічним персоналом компанії Esri.

Для отримання більш докладної інформації по продуктам, будь ласка, відвідайте сайт esri.com/software/maintenance.

Щоб скористатися даною спеціальною пропозицією на оновлення вашої технічної підтримки ArcGIS Desktop за ціною річної технічної підтримки, телефонуйте в службу підтримки Esri Ukraine то телефону (044) 502-4121 або пишіть на електронну пошту info@esri.ua, щоб відправити заяву на відновлення технічної підтримки .

Ваша команда служби підтримки користувачів Esri Ukraine