ArcGIS для Организацій

Гнучке розгортання

Рішення за вами. ArcGIS Enterprise працює на системах Windows і Linux, на вашій локальній інфраструктурі в межах брандмауера, або на хмарних платформах, як Esri Managed Cloud Service.

На вашій локальній інфраструктурі

Отримати і запустити ArcGIS Enterprise на одній машині легко. Все, що вам потрібно - ліцензія ArcGIS Enterprise. Chef скрипти і Python API автоматизують адміністрацію і установку.

В хмарі

Ми спростили для вас завдання запуску ArcGIS Enterprise в хмарі. Готові до використання екземпляри ArcGIS Enterprise доступні для популярних хмарних платформ, в тому числі Microsoft Azure Marketplace, AWS Marketplace, і AWS GovCloud.

Esri Managed Cloud Services

Якщо ви не хочете займатися управлінням і зберіганням ГІС інфраструктури на локальних або хмарних системах, вашим рішенням може стати Esri Managed Cloud Services.

Спеціально для організацій

У вас є ІТ вимоги, і ArcGIS Enterprise спроектована для відповідності цим вимогам. Це гнучка ГІС платформа, що підтримує готовність вашої організації.

Спрощена висока доступність

Будьте спокійні, знаючи, що ви можете підтримувати продуктивність, знизити єдині точки відмови і звести до мінімуму час простою.

Доступ до просторових даних в базах даних

Просте підключення до баз даних Microsoft SQL Server або Azure SQL, Oracle, Amazon RDS, PostgreSQL, IBM Netezza, SAP HANA, Teradata, Altibase і сховищ даних, таким як Apache Hadoop HDFS і Apache Hive.

Безпека і сумісність

ArcGIS Enterprise надає все необхідне для задоволення жорстким вимогам безпеки і сумісності. Дізнайтеся більше на Trust ArcGIS.

Будувати, розширювати і автоматизувати

Будуйте і розгортати додатки, розширюйте ArcGIS додатковим функціоналом, автоматизуйте загальні адміністративні завдання. Все це ви можете зробити з ArcGIS Enterprise.

Дивіться всі інструменти розробника в ArcGIS for Developers.

Ідеально підходить для розробки корпоративних додатків

Створюйте додатки для веб, мобільних пристроїв і настільних ПК, які включають відображення, візуалізацію, аналіз і т.д.

Зробіть це самостійно

Створіть власну функціональність, розширивши карту на державну виконавчу службу сервері і сервіси зображень за допомогою спеціальної логіки.

Сценарій і автоматизація веб-ГІС

Використовуйте ArcGIS Python API для автоматизації робочих процесів і виконання завдань, що повторюються за допомогою сценаріїв.