Підсумки Esri User Conference 2017

Нещодавно завершилась щорічна конференція Esri User Conference http://www.esri.com/about/events/uc, у якій прийняли участь близько 16000 користувачів Esri з усього світу.

Були на конференції у Сан-Дієго і співробітники дистриб'ютора ПЗ Esri в Україні – компанії Esri Ukraine, та її партнера ECOMM Co. Зокрема, вони відвідали пленарне засідання, виставку, на якій проводились демонстрації та були представлені стенди користувачів програмного забезпечення ArcGIS та інших учасників. І звичайно ж, дистриб'юторску зустріч 8-9 липня, присвячену веденню маркетингу та технічній підготовці дистриб'юторів по обслуговуванню нової версії ArcGIS 10.6, що стане доступною до кінця року.

Esri User Conference є наймасштабнішим заходом Esri та важливою подією у світі ГІС. На конференції обговорюється досвід використання програмних продуктів Esri та освітлюються зусилля компанії для кращого забезпечення клієнтів та створення ГІС, що відповідають сучасним вимогам. До речі, під час виступу Джека Данджермонда демонструвалися слайди , де було показано приклади проектів на основі ПЗ Esri, серед яких є і проект за участю ECOMM Co.

В ході конференції проводилася велика кількість майстер-класів із запровадження нових моделей, вивчення додатків, поширення даних і сумісної роботи.

Основні ідеї заходу цього року стосувалися вдосконалення платформи ArcGIS, як єдиної системи, зокрема ArcGIS Online, ArcGIS Enterprize, Insights for ArcGIS, тощо. Одною з важливих новин Esri User Conference є курс на подальший розвиток додатку ArcGIS Pro, як основного десктопного додатку платформи ArcGIS. Тому ми радимо користувачам ArcGIS в Україні приділити особливу увагу можливостям і перевагам ArcGIS Pro.

В цілому, конференція залишила багато приємних вражень та нових ідей.

Переглянути відео з конференції можна на сайті http://p.ctx.ly/r/4z4d.

Дивіться також наші фото з конференції.