Результати Агро-2019

За ці дні ми познайомилися з багатьма компаніями, обговорили умови співпраці та перспективи розвитку аграрного сектору в Україні.

В перший день відбувся семінар на тему: «Інструменти побудови моделей формування ланцюгів доданої вартості задля сталого розвитку сільських територій». В обговоренні взяли участь: Шеремета Віктор Васильович заступник Міністра аграрної політики та продовольства України, представники Одеської ОДА Одеської національної академії харчових технологій, агроекологічного кластеру «Фрумушика-Нова», Львівської ОДА, Львівського національного аграрного університету, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького агротуристичного кластеру «ГорбоГори» (Пустомитівський район Львівської області), Київської ОДА, Білоцерківського національного аграрного університету; агроекологічного кластеру«Медвино» (Іванківський район Київської області) Національний університет харчових технологій.

Від ESRI Ukraine виступили з презентацією Стефанович Андрій Миколайович та Мальцев Сергій Васильович.

У виставці, зокрема, взяли участь такі компанії, як Taranis та Астра, які теж пропонують свої рішення для аграріїв на основі новітніх технологій. Taranis спеціалізується переважно на аграрному секторі та мобільних додатках, компанія Астра більше на техніці, запчастинах та сервісі.

Компанія ESRI Ukraine має більш широкий профіль, можливості якого дозволяють структурувати все в одну систему та об'єднати регіони в одному геопорталі для потреб, як аграріїв так і архітекторів, як управлінців так і екологів. Тому нові знайомства необхідні для подальшого розвитку й ми є відкритими до кожного.