Конкурс ГІС-проектів

Підприємство «Компанія АСД» - офіційний партнер компанії ESRI в Україні, при участі Esri Ukraine запрошує студентів та аспірантів вищих учбових закладів України прийняти участь в конкурсі ГІС-проектів, з використанням геоінформаційних технологій компанії ESRI.

Конкурс проводиться з метою виявлення талановитої та перспективної молоді, що цікавиться геоінформаційними системами на базі технологій компанії Esri, та бажає приймати участь в їх популяризації, впровадженню в різноманітні сфери нашого життя.

Переможці конкурсу отримують іменні сертифікати від дистриб’ютора компанії ESRI в Україні – компанії «Esri -Ukraine».

Роботи будуть оцінюватись по наступним критеріям: актуальність, практичне застосування (корисність), логічність, новизна, зрозумілість, глибина дослідження.

Заявки на участь приймаються до 1 вересня 2017 року.

Роботи оформлюються у вигляді пояснювальної записки в форматі MS Word , презентації в форматі MS Powerpoint. Роботи відправляються до оргкомітету за адресою kv@asd-geo.com.ua до 7 вересня 2017р.

Презентації проектів конкурсантів, підведення підсумків конкурсу та нагородження переможців відбудеться на пленарному засіданні міжнародної науково-практичної конференції «Геоінформаційні технології в териториальному управлінні» в Одесі 14 вересня 2017 року.

Інформація про переможців конкурсу буде опублікована на сайті www.Esri.ua.

Контактна особа:
Куренков Вадим
Тел. (050)-162-04-31
Факс (044)-484-43-22
kv@asd-geo.com.ua
kartograf47@gmail.com