Практичне застосування інструментів ArcGIS для сталого розвитку громад

Шановні колеги!  

15 лютого об 11:00 годині компанія «Есомм Со» проводить вебінар на тему «Практичне застосування інструментів ArcGIS для сталого розвитку громад». 

 

Оскільки Ви є користувачем програмного забезпечення та технологій ArcGIS і впроваджуєте даний інструментарій для сталого розвитку громад вашої області, запрошуємо до участі у зазначеному вебінарі.

Попередня реєстрація учасників вебінару –  https://bit.ly/3HovjOv

 

 

Найактивніші громади отримають 10 безкоштовних ліцензій ArcGIS для шкіл, тому реєструйтеся вже зараз.

 

Цей вебінар є першим із серії вебінарів по практичному застосуванню та використанню ГІС для сталого розвитку громад. По матеріалам вебінару буде видано електронну брошуру. Наступний вебінар: «ГІС в освітній програмі. Залучення середніх та вищих навчальних закладів до регіонального управління через інструменти ArcGIS»

Програма

  1. Вступне слово ТОВ «Есомм Со»
  2. Приклад Житомирського Управління архітектури зі створення геопорталу ОДА. Демонстрація структури область – район – територіальна громада. (Умінська В.)
  3. Впровадження та робота з містобудівним кадастром Донецької ОДА, соціальна спрямованість, забезпечення послуг для маломобільних груп (Теклюк В.)
  4. Функціонал геопорталу Закарпатської області та досвід роботи по розробці і впровадженню єдиної бази даних (топографічна основа, карти 5.000-10.000) для комплексних планів розвитку територій. (Павлєй М.)
  5. Формування витягу з містобудівної документації міста Одеса інструментами ArcGIS (Трушковський В.)
  6. Інвентаризація земель (підготовка топооснови, аерофотозйомка, опрацювання генерального плану) в м. Сміла (Есомм, Біленко В.)
  7. Технічний супровід діяльності ГІС-систем замовника на ресурсах ТОВ «Есомм Со» (Нефьодов І.)
  8. Заключне слово

 

Тривалість вебінару – до 90 хвилин