Налаштуйте карти для поля

Перш ніж мобільні працівники  використовують карти в  полі, важливо переконатися, що вони мають все необхідне для успіху.  Наприклад, якщо мобільні працівники не матимуть доступу до Інтернету, підготуйте їх карти для використання в автономному режимі. Якщо вони будуть збирати дані, налаштуйте шаблони форми та обєкта так щоби вони могли легко перевірити активи. Веб - додаток Field Maps дозволяє налаштувати карти  створені для поля так, щоби мобільні працівники були завжди готові виконати свої завдання.    

Мої карти 

Коли ви вперше ідентифікуєте себе у веб - додатку Field Maps,  то зявляється сторінка   Карти. Ця сторінка показує всі карти, якими ви володієте і дозволяє  налаштувати певні параметри безпосередньо. Якщо ви адміністратор, ви можете переглядати та налаштовувати всі карти у вашій організації. Клацніть мишею Фільтр, а потім - Усі карти .

Ви можете переглядати карти в сітці (показано вище) або в таблиці (показано нижче). Клацніть мишею Сітка або Таблиця, щоб перемикатися між двома видами.

Якщо у вас є карти , які ви не хочете, щоб вони з'явилися в мобільному  додатку  Field Maps , встановіть прапорець і натисніть кнопку  Hide in Field Maps MobileДаний параметр корисний, якщо у вас створені карти для інформаційних панелей або інших програм, які мобільні працівники не потребують у полі.  Ви можете переглянути приховані карти   , натиснувши  вкладку Приховані .   

Дублюйте   карту, щоб створити копію, яка включає ті самі шари та налаштування. Це корисно, якщо у вас є карта, яку  ви хочете перепрофілювати для подібного робочого процесу. Сторінка Карти також дозволяє налаштувати параметри Sharing починаючи з Configure  карти і  Видалити      

Огляд карти 

При натисканні кнопки Налаштувати , з'явиться сторінка Огляд . На даній сторінці ви можете редагувати заголовок карти,  резюме та ескіз карти. Внесені вами зміни також будуть оновлені у мобільному додатку Field Maps.  

Сторінка "Огляд" відображає статус офлайн та налаштування спільного доступу для вашої  карти та дозволяє приховати карту з мобільного пристрою Field Maps.

Сторінка вмісту 

Сторінка  вмісту  відображає всі елементи на вашій карті, включаючи шари, які можна редагувати,  еталонні шари, таблиці та  базові карти. На  сторінці Вміст  ви можете додавати та видаляти шари та налаштовувати шаблони форм та обєктів для шарів та таблиць, які можна редагувати. Мобільні працівники використовують форми та шаблони обєктів під час збору даних у полі.   

Шаблони обєктів

Шаблони обєктів допомагають класифікувати активи, щоб мобільні працівники могли легко збирати конкретні типи даних у полі. Шаблони обєктів, створені вами за допомогою ArcGIS Online, ArcGIS Enterprise або ArcGIS Pro, можна налаштувати на сторінці  вмісту  веб-програми Field Maps.  

Ви можете налаштувати відображуване ім'я та опис для кожного шаблону обєкту, а також значення за замовчуванням. Ви також можете налаштувати порядок шаблонів обєктів так яв ви  хочете щоб вони відображались у мобільному додатку, розміщуючи більш часто використовувані шаблони с початку списку.  

Розумна форма 

Конструктор  Form builder у веб-програмі Field Maps дозволяє створювати розумні форми, які мобільні працівники використовиватимуть при інспектуванні активів.  Створіть форму, перетягуючи атрибути та елементи форми на полотно форми. Елементи форми допомагають упорядкувати форму, а атрибути використовуються як записи, які мобільні працівники заповнюють у полі.  

Перетягуйте атрибути або використовуйте стрілки вгору / вниз на клавіатурі для впорядкування полів.

Існує безліч способів конфігурування форми - групувати записи разом, додавати умовні оператори видимості, редагувати відображуване ім’я та типи введення тощо. Після збереження форми у веб-програмі Field Maps зміни  застосовуються до форми  у мобільному додатку. Див. розділ  Налаштування форми,  щоб дізнатися більше. 

Автономний режим

Якщо мобільні працівники мають  ненадійне підключенні до Інтернету в полі, налаштуйте свої карти для використання в автономному режимі. Сторінка  Офлайн   веб-програми Field  Maps дозволяє вам налаштувати параметри офлайн, необхідні для будь-якого робочого процесу.  

Сторінка  офлайн  містить такі розділи: 

  • Вміст - відображає вміст на вашій карті та попереджає вас, якщо якийсь елемент перешкоджає виведенню карти в офлайн режим.  
  • Картографічні зони - дозволяє створювати офлайн-області та керувати ними.  
  • Доставка обєктів та вкладень - дозволяє керувати обєктами та вкладеннями, що доставляються на мобільні пристрої.  
  • Використовувати пакет тайлів для базової карти в автономному режимі -  Дозволяє посилатися на пакет тайлів на пристрої, який слід використовувати як офлайн-базову карту.  

Щоб дізнатись більше про те, як використовувати карти в автономному режимі, див.  розділ як використовувати  веб-карти в автономному режимі за Field Maps (PDF) .  

Налаштування карти

Сторінка  Налаштування   дозволяє спростити розгортання для польових робочих процесів, налаштувавши параметри для карти.

Ви можете налаштувати такі параметри:

Щоб дізнатися більше про налаштування параметрів карти у веб-програмі Field Maps, див. Налаштування карти .

Спільний доступ 

Визначте, хто має доступ до ваших карт, налаштувавши параметри спільного доступу. Діалогове вікно Sharing дозволяє ділитися картами з ким - небудь, вашою організацією або групою всередині організації. Щоб дізнатись більше, див. надання  спільного доступу до своїх карт для використання у польових картах .    

Додаткові ресурси 

Щоб дізнатися більше про налаштування карт для поля, перегляньте такі ресурси: 

Є питання про ArcGIS Field Maps?  Хочете знати, що буде далі?  Приєднуйтесь до розмови у  спільноті Field Maps .