Історії про Esri

Технологія Esri

Esri Simplifies Developer Access to Location Data with ArcGIS Platform (Datanami) – Esri розширює свою бізнес-модель, щоб залучити розробників для Інтернет та мобільних пристроїв за допомогою ArcGIS Platform - найновішої пропозиції компанії, розробленої для забезпечення розробників швидким та простим доступом до основних карт .

Esri brings its flagship ArcGIS platform to Kubernetes (Tech Crunch) – Esri переробляє архітектуру ArcGIS Enterprise на мікросервіси, які можуть бути розгорнуті в Kubernetes, пропонуючи організаціям гнучкість для масштабування своїх систем  у міру необхідності.

Володар думок

‘We’re Apollo 13-ing this vaccine rollout’ (USA Today Syndication) – Есте Герагті, головний медичний директор Esri, пояснює проблеми швидкого планування вакцинації  в США. Незважаючи на те, що кожен штат має ліцензію на програмне забезпечення від Esri, такого як інформаційні панелі даних та бланки опитування які допомогають медичним працівникам у розповсюдженні вакцин - не кожен відділ охорони здоров’я чи муніципальний уряд має персонал, який може використовувати дану технологію або адаптувати її для місцевих потреб.

How Companies Can Find Talent in a Post-COVID World (WhereNext) –  Аналіз місцезнаходження дає HR керівникам перевагу при орієнтуванні на ринку праці, докорінно зміненої пандемією COVID-19.