Постачання, оновлення і технічна підтримка програмного забезпечення на платформі ArcGIS

Система технічного супроводу програмного забезпечення на платформі ArcGIS є економічно вигідною, комплексною програмою, яка включає в себе технічну підтримку, оновлення програмних продуктів та багато інших переваг. Право на здійснення постачання, оновлення та технічну підтримку програмного забезпечення на платформі ArcGIS мають ТОВ "ЕСРАЙ Україна" та офіційні партнери (дистриб'ютори).

Система технічного супроводу Есрі передбачає:

  • Нові релізи програмних продуктів – на момент виходу, нові версії автоматично доступні для завантаження усім клієнтам, які користуються Технічним супроводом Есрі. До складу нових релізів входять функціональні вдосконалення та нові технології, які забезпечують підвищення продуктивності (вашої ГІС).
  • Технічна підтримка – (ви отримуєте технічну та функціональну допомогу завдяки необмеженим телефонним дзвінкам та листуванням електронною поштою з технічними спеціалістами).
  • Швидкі виправлення – у деяких випадках, коли визначається дефект Програмного забезпечення, що впливає на критичні процеси (у роботі користувача), надаються необхідні виправлення, які запобігають очікуванням користувачем нових версій, патчів та пакетів оновлення.
  • Доступ до клієнтського порталу – завантаження програмних продуктів, управління ліцензіями.
  • Безкоштовна реєстрація у щорічній міжнародній конференції конференції користувачів Програмних продуктів Есрі – більша частина Програмних продуктів Есрі включає в себе безкоштовну реєстрацію у щорічній міжнародній конференції користувачів Програмних продуктів Есрі.
  • Пакети оновлення – набори оновлень, виправлень або вдосконалень як правило випускаються щоквартально та доступні для завантаження по мережі Інтернет (через клієнтський портал). Вони спрямовані на вирішення проблем з програмними продуктами, які були зареєстровані користувачами або виявлені виробником.
  • Патчі – можуть бути поодинокими виправленнями або набором пов'язаних виправлень в певній функціональній галузі програмного (забезпечення) і доступні через Інтернет. Після того, як патч випущений, він буде включений у наступний реліз пакета оновлення.
  • Доступ до порталу бета-тестування – участь у бета-тестуванні дозволяє дізнаватися про нові функціональні можливості, перевірити свої робочі (бізнес) процеси і підготуватися до майбутнього оновлення, а також вивчити інноваційні рішення та найсучасніші розробки у сфері (автоматизації) ГІС. Крім того, відгуки та пропозиції, які ви залишаєте у процесі бета-тестування впливають на (остаточний реліз програмного продукту).
  • Річна підписка на щоквартальні спеціалізовані видання ArcNews і ArcUser для користувачів Програмної продукції Esri, та можливість публікації статей у цих виданнях за умови відповідності таких статей кваліфікаційним вимогам, що встановлюються редакцією цих видань.