ArcGIS для Организацій

  • Корпоративний ГІС портал
  • Потужний ГІС-сервер
  • Сховище даних з швидким доступом
  • Розширення корпоративних ГІС можливостей
  • Удосконалення ГІС сервера за допомогою розширень
  • Корпоративна база геоданих

Корпоративний портал для всіх ГІС активів

ArcGIS Enterprise включає захищений веб-сайт, де ви можете організувати свої геопросторові активи і поділитися ними з іншими людьми у вашій організації. Завдяки високоефективної спільної середовищі, портал надає вам можливість швидко створювати карти і здійснювати аналітику. Ваш обліковий запис управляє доступом і відкриває двері в ArcGIS.

Дізнатися більше про обліковий запис

Готові до використання карти

ArcGIS Enterprise включає доступ до Living Atlas of the World, що складається з якісних карт і даних з багатьох тем.

Подивитися Living Atlas of the World

Додатки для кожного

ArcGIS apps робить вас більш ефективними. Вони розроблені для того, щоб направляти вас через конкретні завдання і виконувати роботу легко і з максимальною користю.

Дізнатися більше про додатки

Просторова аналітика

Як ви розумієте всі дані, що у вас є? Просторова аналітика дозволяє ідентифікувати і кількісно оцінити наслідки і вплив ваших рішень.

Дізнатися більше про аналітику

ГІС-сервер: робочий центр корпоративного сайту

ГІС-сервер пропонує сервіси для всіх ГІС-робіт, включаючи картографування, геокодування, геообробки, аналіз зображень, тривимірні дані, географічні характеристики, мережевий аналіз та Open Geospatial Consortium (OGC). Плюс доступ до даних і отримання мобільних даних.

Виділений ГІС сервер

У базовому розгортанні ArcGIS Enterprise сервер ГІС діє як спеціалізований движок геопросторових даних, що підтримує ArcGIS Enterprise.

Більше ГІС сервісів

Ви завжди можете додати більше ГІС серверів для розподілу і балансування навантаження, щоб зробити кашу корпоративну ГІС більш стійкою.

Сховище даних для швидкого доступу до карт і даними

ArcGIS Data Store дозволяє вам легко і швидко налаштовувати сховище даних для хостингу і федеративного ГІС сервера, що використовується з вашим порталом. Він надає вам зручні варіанти установки і конфігурації, які створюють різні типи сховищ даних.

Сховище реляційних даних

Зберігайте розміщені на порталі дані про об'єкти, включаючи шари об'єктів, створені в результаті роботи запущених на порталі інструментів просторового аналізу.

Сховище даних кеша тайлів

Зберігайте кеші для розміщених на порталі 3D сцен.

Просторово-тимчасове сховище Big Data

Архівуйте величезна кількість даних для швидкого доступу, включаючи дані спостережень в реальному часі і результати, згенеровані за допомогою інструментів ArcGIS GeoAnalytics Server.

Додайте більше корпоративних ГІС можливостей

Підсилюйте можливості картографії та аналітики, використовуйте переваги інфраструктури паралельної обробки - як на власній інфраструктурі, так і в хмарі.

GeoAnalytics Server

Прискорена аналітика масивних просторово-часових наборів даних скорочує час обробки від декількох днів до декількох хвилин.

Дізнатися більше про GeoAnalytics Server

Сервер зображень

Обробляйте тонни зображень всіх розмірів швидко і точно, отримуючи користь з кожного пікселя за допомогою растрової аналітики.

Дізнатися більше

Business Analyst Server

Отримаєте всі компоненти необхідні для адміністрації, запуску і отримання повного контролю за допомогою Esri Business Analyst на вашому підприємстві.

Дізнатися більше

GeoEvent Server

Здійснюйте моніторинг, фільтрацію, аналіз і зберігання будь-якого потокового набору даних в реальному часі, від тисяч до мільйонів подій в секунду.

Дізнатися більше

World Geocoder for ArcGIS

Кращий з існуючих серверів геокодування дозволяє вам безпечно відображати на карті глобальні адреси поза зоною дії вашого брандмауера.

Дізнатися більше

Підсильте ваш ГІС сервер за допомогою розширень для спеціалізованої роботи

Надавайте карти, дані і аналітику, створену з розширеннями ArcGIS Pro у вигляді веб-сервісів.

Розширення для аналітики

Розширюйте можливості своєї аналітики з ArcGIS Spatial Analyst, ArcGIS 3D Analyst, ArcGIS Network Analyst, і ArcGIS Geostatistical Analyst.

Розширення для роботи з даними і робочими потоками

Поліпшите якість геоданих з розширеннями ArcGIS Data Reviewer, ArcGIS Workflow Manager, і ArcGIS Data Interoperability. Опціонально з ArcGIS Enterprise Advanced і ArcGIS Enterprise Standard.

Галузеві розширення

Організовуйте стандартизацію та керуйте робочими процесами з розширеннями Esri Production Mapping, Esri Defense Mapping, Esri Roads and Highways, ArcGIS Pipeline Referencing та ArcGIS for Maritime. Опціонально з ArcGIS Enterprise.

База геоданих підприємства

Виділіть місце для всього. ArcGIS Enterprise включає в себе систему зберігання і управління геоданих - базу геоданих ArcGIS Enterprise. Доступ до неї здійснюється через ArcGIS Pro, ArcGIS Enterprise і додатки ArcGIS.

Детальніше про управління даними ГІС →

Багатокористувацьке редагування

База геоданих використовує управління версіями, реплікацію і архівування, щоб забезпечити безперебійне, багаторівневе редагування геопросторових даних для всієї організації.

Завдання правил і відносин для даних

Підтримуйте цілісність даних і спрощуйте управління даними. Використовуйте базу геоданих для визначення відносин (наприклад, мережі і топологія) між наборами даних.

Управління метаданими

Опишіть зміст, якість, походження та інші характеристики даних. База геоданих підтримує настроюються і стандартні профілі метаданих, включаючи FGDC, ISO, INSPIRE і Dublin Core.