Поширені питання

Мобільні ГІС

Які існують програми для мобільних ГІС?

ArcGIS включає наступні польові додатки, готові до розгортання, призначені для смартфонів, планшетних ПК і пристроїв в захищеному виконанні:

Collector for ArcGIS – розширює можливість використання ArcGIS на пристроях Android і iOS для ваших польових працівників. Збір і оновлення інформації, заповнення форм, введення даних і періодичний запис вашого поточного місця розташування в журнал.

Operations Dashboard for ArcGIS – створює загальну картину для моніторингу, відстеження та звітності події або серії подій для групи співробітників вашої організації. Побудова робочих видів, що містять необхідні вам дані та інструменти, використання яких можливе на пристроях з одним або декількома моніторами. Розширення та налаштування за допомогою нових віджетів, картографічних інструментів та дій з об'єктами.

Додаток ArcGIS для смартфонів і планшетів - вивчає та використовує карти за допомогою програми ArcGIS для Android, iOS і Windows Phone. Торкніться карти або використовуйте поточне місце розташування для отримання відноситься до нього інформації. Використання ваших даних, огляд галерей карт, виконання збору і редагування даних.

ArcGIS for Windows Mobile – включає наступне:

Два мобільних додатки, орієнтованих на певні завдання, одне для планшетів або ноутбуків з Windows, а інше - для пристроїв з Windows Mobile (або з Windows Embedded). Додатки призначені для користувачів, які не мають досвіду роботи з ГІС, які працюють в автономних умовах, відповідаючи за обробку первинних даних, реагують на інциденти або займаються збором даних з високою точністю. Ці додатки можуть використовувати архітектуру веб-сервісів для синхронізації даних з офісом, або можливості відкріплення і закріплення даних.

Настільний додаток для офісу, Mobile Project Center, дозволяє створювати, настроювати і розгортати проекти для польових працівників.

ArcGIS Runtime SDK for Windows Mobile.

ArcPad – орієнтоване на карту додаток, призначене для виконання польових задач, що вимагають порівняно простих географічних інструментів. Зазвичай такі завдання виконуються на кишенькових і планшетних комп'ютерах. Додаток ArcPad з набором інструментів застосовується ГІС-спеціалістами, яким необхідні гнучкі і досконалі інструменти. ArcPad не рекомендується для не спеціалістів; для роботи з ним необхідний високий рівень підготовки.