Поширені питання

Розробка

Чи можна створювати власні ГІС додатки в ArcGIS?

За допомогою ArcGIS API можна створювати власні ГІС-додатки для будь-якої платформи, розробляти веб-додатки і розгортати корпоративні сервіси, використовуючи сучасну відкриту архітектуру. Також можна прискорити роботу з ArcGIS for Desktop, автоматизувавши робочі процеси за допомогою скриптів Python, створивши надбудови для вирішення інтерактивних завдань і розробивши власні функціональні компоненти.

API в ArcGIS
AndroidПобудова ГІС-додатків для Android-пристроїв за допомогою ArcGIS Runtime SDK for Android.
ArcObjectsНалаштування ArcGIS for Desktop за допомогою створення надбудов або побудови призначених для користувача компонентів в .NET або Java.

Розширення ArcGIS for Server за допомогою додаткових модулів-серверних об'єктів в .NET або Java.

Створення автономних настільних додатків в .NET, Java або Cross-platform C ++.

Створення додатків для редагування складних об'єктів (земельні ділянки з топологією, набори даних ділянок, набори мережевих даних і геометричні мережі). Список додаткових можливостей можна знайти в розділі ArcObjects або ArcGIS Runtime SDK for Java and WPF - що вибрати?

Flex Налаштування ArcGIS Viewer for Flex для швидкого початку роботи в Інтернет. Використовуйте ArcGIS API for Flex для створення ваших власних Веб-ГІС-рішень.
iOS Перенесіть ГІС на ваш iPad або iPhone за допомогою ArcGIS Runtime SDK for iOS.
Java Створення невеликих, швидкодіючих автономних або веб-додатків для ПК з Windows або Linux та автомобільних пристроїв за допомогою ArcGIS Runtime SDK for Java.
JavaScript Використання можливостей ArcGIS Online на ваших веб-сайтах за допомогою ArcGIS API for JavaScript.
.NET Створіть високопродуктивні, крос-платформні .NET-додатки для Windows Desktop (WPF), Windows Store і Windows Phone з використанням ArcGIS Runtime SDK for .NET.
OS X Створення невеликих швидкодіючих автономних або веб-додатків за допомогою ArcGIS Runtime SDK for OS X.
Python Автоматизація робочих процесів за допомогою скриптів, побудова та використання інструментів геообработки і створення надбудов за допомогою Python for ArcGIS.
Qt Створення невеликих, швидкодіючих автономних або веб-додатків для ПК з Windows або Linux та автомобільних пристроїв за допомогою ArcGIS Runtime SDK for Qt.
REST Використовуйте ArcGIS REST API для роботи з сервісами, розміщеними на ArcGIS for Server.
SharePoint Активація та налаштування картографічних компонентів для роботи на сайтах SharePoint за допомогою ArcGIS for SharePoint.
Silverlight Налаштування ArcGIS Viewer for Silverlight для швидкого початку роботи в Інтернет. Використовуйте ArcGIS API for Silverlight для створення власних ГІС-рішень.
SOAP Використовуйте ArcGIS SOAP SDK для доступу до веб-сервісів ArcGIS for Server.
SQL Використання SQL для роботи з даними в корпоративних базах геоданих.
Windows Mobile Розгортання на пристроях з Windows Mobile, планшетних ПК або на інших мобільних пристроях з Windows? ArcGIS Runtime SDK for Windows Mobile - це для вас.
Windows Phone Інтеграція інтерактивних карт і завдань в додатку Windows Phone за допомогою ArcGIS Runtime SDK for Windows Phone.
WPF Створення невеликих, швидкодіючих автономних або веб-додатків для ПК, планшетних і автомобільних пристроїв за допомогою ArcGIS Runtime SDK for WPF.

Чи потрібна обліковий запис для роботи з ArcGIS API for JavaScript і ArcGIS Runtime SDK?

Так. Для доступу до ArcGIS API for JavaScript і ArcGIS Runtime SDK необхідно увійти в ArcGIS for Developers, використовуючи обліковий запис організації ArcGIS. Щоб використовувати ці ресурси тільки для розробки і тестування, можна створити безкоштовну обліковий запис на сайті developers.arcgis.com. Перш ніж перейти до комерційного використання додатків, необхідно оновити безкоштовну обліковий запис для її використання за платною схемою.