Ролі сервера ArcGIS Enterprise 10.8

Є нові цікаві функції та оновлення для ролей сервера на 10.8:

  • ArcGIS GeoAnalytics Server (обробка великих даних) тепер включає новий інструмент Find Dwell Locations, який визначає області без змін. Інструмент Find Point Clusters тепер включає час. Аналітики, яким потрібно записати аналіз великих даних у власне сховище даних, можуть писати в сховище блобів Azure на додаток до інших сховищ даних, підтримуваних у минулих випусках. Щоб переглянути список новинок, див. що нового в ArcGIS GeoAnalytics Server .
  • Для тих, хто починає працювати з сервером ArcGIS GeoEvent (відстеження в режимі реального часу), доступний новий посібник для швидкого запуску в роботу. Під час використання GeoEvent побачите удосконалення дизайнера сервісів GeoEvent Manager. Вхідні та вихідні потоки тепер зупинені за замовчуванням після їх створення. Ось докладніше про те, що нового в GeoEvent Server .
  • ArcGIS Image Server (зображення та растровий аналіз) включає в себе нові багатовимірні інструменти растрового аналізу, а також удосконалення до OrthoMaker. Докладніше див. що нового в ArcGIS Image Server .
  • У сервері ArcGIS Notebook Server (інтелектуальна обробка та адміністрування даних мовою Python) існує новий інтерфейс Менеджера ArcGIS Notebook для управління записниками. Також можна згортати розділи в межах свого записника та планувати записники. Для отримання додаткової інформації про те, що нового в ArcGIS Notebook Server, див., що нового у ArcGIS Notebook Server.

Оновлення документації

Було багато прекрасних оновлень документації та ресурсів ArcGIS Enterprise. Одним із прикладів є цільова сторінка нових програм, яка висвітлює різні типи програм, які можна використовувати з ArcGIS Enterprise. Інші вітальні доповнення включають вступні теми, такі як Сервіси в ArcGIS Enterprise та Сервіси та елементи порталу . Ці та інші теми містяться на новій вкладці Основи .

Ресурси

Перш ніж ми закриємо цей блог, не забувайте про багатство додаткової інформації на ArcGIS Enterprise! Ось декілька посилань на основні ресурси, включаючи деякі нещодавно оновлені:

 

Готові розпочати роботу? Перейдіть на веб-сайт My Esri, щоб отримати ліцензії та програмне забезпечення. Насолоджуйтесь!