ArcGIS Earth

Крім того, даний новий випуск підтримує геопакет, пакет мобільних карт, покращену 3D-візуалізацію та оновлення інтерфейсу користувача.

Перегляньте блог випуску для більш детальної інформації.

ArcGIS Enterprise Sites

Використовуючи ArcGIS Enterprise Sites можна створювати та персоналізувати власні веб-сайти для обміну даними ГІС з користувачами, які не є ГІС-фахівцями. Останній випуск Enterprise Sites  представляє набір перероблених сторінок, які  фокусуют увагу наданих за допомогою повноекранної карти і табличних видів. Щоб детальніше ознайомитися з метаданими, користувачі можуть перейти на сторінку з повною інформацією,  де, залежно від її налаштувань, користувачі можуть створювати власні карти та історії з даними або завантажувати їх для власного використання.

Для отримання додаткової інформації дивіться,  як ArcGIS Hub і ArcGIS Enterprise Sites полегшують обмін цікавим вмістом.

 

 

Увімкніть  спільний доступ одним кліком на сайті та його сторінках для спільного доступу в соціальних мережах за допомогою нового Enterprise Sites

 

ArcGIS StoryMaps

ArcGIS StoryMaps доступний у ArcGIS Enterprise 10.8.1 і вищеЦе дає вам свободу представляти цікаві розповіді за допомогою інтерактивних карт і цифрового вмісту, як-от відео, аудіо та зображення. ArcGIS StoryMaps також дозволяє легко ділитися своїм вмістом ArcGIS, як-от опитуваннями, програмами та інформаційними панелями, а також веб-сайтами та іншим онлайн-вмістом у колекції як єдиною URL-адресою.

Нові можливості розповіді у випуску ArcGIS Enterprise 10.9.1 включають:

  • новий блок часової шкали з трьома макетами на ваш вибір (водоспад, одна сторона та стиснутий),
  • у конструкторі теми доступні два нові стилі цитат і можна встановити вирівнювання для будь-якого з доступних стилів цитат,
  • на панелі дизайну доступні два нових макета колекції, журнал і газета,
  • адміністратори можуть налаштувати схвалені теми для використання членами організації на сторінці налаштувань організації.

Крім того, ArcGIS StoryMaps тепер дозволяє:

  • використовувати дані сервісу обєктів ArcGIS для заповнення туру карти,
  • додавати аудіокліпи та кнопки до описів місць туру,
  • використовувати шрифти Google у темі,
  • доступатися до засобу вибору кольору на панелі інструментів форматування тексту,
  • налаштовувати мову історії, щоб покращити досвід читачів,
  • додавати форми ArcGIS Survey123 до колекції.

Звичайно, для кращого оповідання та читання було зроблено багато інших покращень, виправлень помилок та покращеннь продуктивності.

Ви можете бути в курсі останньої інформації, підписавшись на наш інформаційний бюлетень Що нового в ArcGIS StoryMaps або прочитавши останню публікацію в блозі .

 

На панелі дизайну доступні два нових макета колекції, журнал і газета.

Карти історії Esri

Після багатьох років створення історій у шаблонах настав час попрощатися з класичними шаблонами Esri Story Maps. Відповідно до цього випуску ArcGIS Enterprise, Esri Story Maps отримуватиме дуже обмежену кількість оновлень і до продукту не буде додано жодних нових функцій.

На щастя, ваші опубліковані історії існуватимуть і надалі. Можна продовжувати створювати нові історії та редагувати наявні в конструкторі, але в майбутньому вони можуть працювати не так, як очікувалося, оскільки перебувають у режимі розширеної підтримки. У класичних картах Esri Story Maps будуть вноситися лише важливі оновлення, а нові функції та можливості будуть регулярно додаватися в ArcGIS StoryMaps .

Існує кілька ресурсів, які допоможуть вам перейти на ArcGIS StoryMaps:

 

 

Настав час попрощатися з класичними картами Esri Story Maps, але, на щастя, ваші опубліковані історії й надалі існуватимуть. Перегляньте ресурси вище, щоб отримати допомогу щодо переходу на ArcGIS StoryMaps.