II міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у плануванні територій»

06 - 08 жовтня 2021 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури відбудеться міжнародна конференція "Інноваційні технології у плануванні територій".

 

Генеральний директор "Esri Ukraine" Євгеній Серединін має честь представляти нашу компанію та розповісти про основні напрями роботи, підтримку та розвиток ГІС галузі в Україні 

 

Ми запрошуємо приєднатися наших користувачів до конференції в якості слухача або доповідача, основні вимоги та правила участі представлені нижче.

 

 

У заявці на участь у конференції будь-ласка вкажіть Ваше прізвище, ім’я, по-батькові, місце роботи (навчання), посаду, науковий ступень і вчене звання (за наявності), контактні данні (e-mail, телефон), яку форму участі Ви плануєте (виступ з доповіддю і друк тез, участь в дискусії і друк тез доповіді, лише друкування тексту тез доповіді, лише участь в дискусії), а також тему Вашої доповіді. Для доповідей за авторством кількох авторів слід надати данні про всіх співавторів.

Із загальних питань проведення конференції, розміщення реклами, організації виставок і майстер-класів звертатися до координатора конференції –моб. тел. +38 (050) 3363057. E-mail: stadnikov_ht@ogasa.org.ua.