Термін членства в програмі Learn ArcGIS з 60 днів зміниться на 21 день, також зміниться назва на Education Trial.

Будь ласка, запишить:

Ці зміни НЕ вплинуть на більшість освітніх спільнот ГІС, які вже мають доступ до ArcGIS за допомогою інституційно\ угоди (ліцензія на сайт), ліцензії відомства або шкільного комплекту.

Ці зміни ВПЛИНУТЬ на невелику частину спільноти, яка скористалася 60-денним членством для надання програмного забезпечення для курсових робіт. Програмам Education Trial не призначена для використання в офіційних курсових роботах чи дослідженнях.

Ці зміни НЕ вплинуть на доступ до уроків та ресурсів, наданих командою Learn ArcGIS. Як завжди, чудові уроки / ресурси Learn ArcGIS є у вільному доступі протягом будь-якого періоду як для самостійного навчання так і для використання в курсових роботах.

 

Членство в програмі  Education Trial забезпечує тимчасовий доступ для самоорієнтованих учнів, які не знайомі з технологією Esri, щоб експериментувати, спробувати новий робочий процес або протестувати цікавий інструмент. Обліковий запис Learn ArcGIS тривалістю 21 день призначений для:   

 

  1. тих, хто навчається протягом усього життя та викладачів, які працюють самостійно та є новачками для ArcGIS,
  2. осіб старше 18 років,
  3. тільки некомерційного освітнього використання,
  4. Є середовищем на кшталт «пісочниці», з якого весь вміст буде видалено наприкінці 21-денного пробного періоду,
  5. Є тимчасовим записом, який неможливо перетворити на постійний організаційний запис.

 

Якщо вам потрібна допомога у отриманні довгострокового доступу до ArcGIS, придатного для курсових робіт або у вас є інші запитання, будь ласка, зверніться  до Esri Ukraine, глобального дистриб’ютора Esri в Українінаписавши на адресу info@esri.ua або marketing@esri.ua