ArcGIS Runtime на DevSummit 2021

Даний блог спрямований на те, щоб допомогти вам спланувати свій час на саміті розробників, висвітлюючи можливості дізнатися про ArcGIS Runtime, взаємодіяти з командою розробників, отримати відповіді на запитання та надати відгук.

Огляд та планування

Вівторок, 11:30 - 12:30

ArcGIS Runtime: Вступ до API та архітектури

Дана сесія представить вступ до Runtime SDK, переваги їх використання та огляд API. Цей сеанс ідеально підходить для розробників, що не мають досвіду роботи, та менеджерів м, які оцінюють технологію.

Четвер, 11:30 - 12:30

Подальші перспективи: ArcGIS Runtime

Приходьте та дізнавайтесь, яка захоплююча нова функціональність з’явиться у майбутньому.

Четвер, 14:00 - 15:00

ArcGIS Runtime: Все, що ви хотіли знати про SDK ArcGIS Runtime, але боялися нас запитати

Це ваш шанс задати команді ArcGIS Runtime будь-які питання. Не соромтеся задавати свої запитання на  дощці DevSummit 2021 Live Q&A board, розміщеній на GeoNet, яка буде відкрита з моменту вікриття до кінця даної сесії   Під час цієї сесії у нас буде панель розробників ArcGIS Runtime, яка відповість на будь-які запитання, розміщені на дошці.

SDK

З самого початку Runtime проєктувалався як SDK, який можна використовувати в існуючих середовищах розробки. З цією метою ми доклали багато зусиль, щоб випустити набір Runtime SDK, що охоплює різноманітні середовища розробки та цільові платформи. Для кожного з них існує свій сеанс, причому .NET сеанс розділений на дві частини.

Ср., 10:15 - 11:15

ArcGIS Runtime SDK для Java: створення додатків

ArcGIS Runtime SDK для .NET: Створення програм - Частина 1

Ср., 11:30 - 12:30

ArcGIS Runtime SDK для Android: Створення додактів

ArcGIS Runtime SDK для .NET: Створення додатків- Частина 2

Ср., 14:00 - 15:00

ArcGIS Runtime SDK для iOS: Створення додатків

ArcGIS Runtime SDK для Qt: Створення додатків

Офлайн

ArcGIS Runtime - це першокласний компонент будь-якого рішення веб-ГІС, але він включає надзвичайно гнучку  функціональність для роботи з даними в режимі офлайн. Якщо ви просто хочете переглянути карту на своєму пристрої або відредагувати дані в полі без будь-якого підключення до мережі, Runtime має відповідні шаблони та можливості для підтримки такої роботи. Дізнайтеся більше на цих трьох сесіях:

Вівторок, 12:45 - 13:45

 ArcGIS Runtime: робота з онлайн та офлайн-картами

Вівторок, 14:00 - 15:00

ArcGIS Runtime: Редагування даних в Інтернеті та в режимі офлайн

Ср., 7:00 - 8:00

ArcGIS Runtime: Оптимізація робочих процесів люолюки даних для роботи в режимв офлайн

Безпека

Вівторок, 15:15 - 16:15

ArcGIS Runtime: автентифікація додатків  за допомогою системи ArcGIS

Як першокласний громадянин в системі ArcGIS, Runtime пропонує потужні схеми автентифікації і може працювати безпосередньо з вмістом порталу (будь то на платформі ArcGIS, в Інтернеті чи на підприємстві). Дізнайтеся, як використовувати ці шаблони у своїй програмі за допомогою системи ArcGIS.

Маркування

Ср., 12:45 - 13:45

ArcGIS Runtime: зразки маркування та найкращі практики

ArcGIS Runtime включає надійний механізм маркування на стороні клієнта. Вивчіть схеми та найкращі практики для маркування обєктів та графіки як у 2D так і в 3D.

Розширена реальність (AR)

Вівторок, 10:15 - 11:15

Розширена реальність (XR) в ArcGIS

Дізнайтеся, як ArcGIS Runtime надає натівним розробникам можливості створювати та надавати AR-досвід на мобільних пристроях.

Інженерні мережі

Четвер, 12:45 - 13:45

ArcGIS Runtime: Інженерні мережі

Ми обговоримо, як ArcGIS Runtime SDK можна використовувати для створення рішень для галузі інженерних мережі, включаючи електрику, газ, телекомунікації та кабельні мережі. Ви дізнаєтеся, як можливості ArcGIS Runtime дозволяють розробникам створювати додатки, що знають місцезнаходження, для виявлення, збору та аналізу даних, як в Інтернеті так і в режимі офлайн. Крім того, ми продемонструємо поточну підтримку інжерених мереж та орієнтованих на інженерні мережі обєктів та робочих процесів.

Демопокази

Ми також влаштовуємо набір демо-показів, щоб зануритись у різні теми, які включають майстерність, тестування, набори інструментів, AR, навігацію та шаблони дизайну. Дані пропозиції доступні за запитом, коли ви будете готові до перегляду.

Набори інструментів

ArcGIS Runtime: Почніть розробку додатків за допомогою інструментарію

AR

ArcGIS Runtime: створення досвіду розширеної реальності

Навігація

ArcGIS Runtime: Поради та підказки щодо маршрутизації та навігації

Тестування

ArcGIS Runtime: Поради та найкращі практики для тестування додатків

Дизайн

ArcGIS Runtime: Створення адаптивних карт
ArcGIS Runtime: Перейдіть до темної сторони
ArcGIS Runtime: Створення розширених програм для Android з MVVM

Додатки

ArcGIS Runtime: запустіть розробку додатків за допомогою програм з відкритим кодом

 

Члени команди Runtime будуть доступні на  каналі SDK Runtime на каналіЗапитайте наших експертів", щоб обговорити ваші запитання та відгуки про Runtime. Нам подобається  дізнаватися про те, що ви створюєте і як Runtime SDK працюють для вас.

На саміті розробників 2019 року ми представили клініку розробників, щоб допомогти клієнтам у стратегічних питаннях щодо проектів розвитку та рішень, які включають багато частин системи ArcGIS. Ці зусилля були неймовірно успішними, тому ми продовжуємо підтримувати їх цього року, хоч і віртуально, за допомогою Code Reviews. Звідси виникає питання, коли ви потрібно підписуватися на Code Reviews, а коли відвідувати сторінку Runtime  у вітрині Запитайте наших експертів?

  • Якщо вам потрібна цілеспрямована порада щодо роботи з конкретним ArcGIS Runtime SDK від інженерів, які його побудували, завітайте до вітрини “Запитайте наших експертів”.
  • Заплануйте зустріч із Code Reviews для обговорення стратегічних підходів, які ви можете застосувати. У вас буде можливість проконсультуватися з нами щодо таких деталей, як ширші концепції платформи, які API та SDK використовувати, ваша стратегія ідентифікації, як планувати свою архітектуру.

Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами на саміті розробників 2021 року!