Результати конференції 2019 Esri UC: See What Others Can’t

Нещодавня міжнародна конференція 2019 Esri UC: See What Others Can’t пройшла з неймовірним успіхом!

Інтерв’ю з клієнтами, глобальний саміт дистриб’юторів, пленарна трансляція «Шоу в прямому ефірі» - це не весь перелік того, що отримали учасники заходу , відвідавши його.

Пленарна трансляція - Цього року був доданий новий елемент – прямий ефір Брайана Кроса та Лорен Беннетт «Шоу в прямому ефірі», який демонстрував перерви. В результаті було відмічено 2 567 переглядів у Facebook та 24 085 переглядів через сторінку прямого ефіру, загалом – 26 652 унікальних переглядів.

Додатки подій – було зафіксовано 24 362 користувачів додатків, 8 761 з яких – з новими налаштуваннями. Чатбот став новою особливістю – люди активно використовували його, ставлячи різноманітні питання.

Галерея інтерактивних карт – Цього року ми здійснили багато оновлень, включаючи систему публічного коментування, включення переможців нагород SAG, пленарних зображень тощо. Трафік mapgallery.esri.com за тиждень включив 20 160 унікальних відвідувачів та 27 047 відвідувань в цілому.

Інтерв'ю з клієнтами – ми взяли інтерв'ю у понад 70 користувачів, включаючи Fruit of the Loom, USAA та Savills. Ці інтерв'ю будуть надані через подкасти, відео, тематичні дослідження, WhereNext, блог Esri та інші публікації протягом найближчих місяців.

Глобальний саміт дистриб'юторів (GDS) – були рекордні натовпи на Маркетингової доріжки GDS, були представлені презентації міжнародної спільноти чотирьох регіонів та понад 20 країн.

Нова веб-сторінка «See What Others Can’t»

Зверніть увагу на нову веб-сторінку «See What Others Can’t», що в перекладі означає «Побачте те, що інші не в змозі» та є певним анонсом до компанії, яка розпочнеться у жовтні 2019 року. Веб-сторінка також просувається на домашній сторінці Esri.

Вона персоналізована таким чином, щоб люди, які не знайомі з Esri мали змогу дізнатися про діяльність компанії більше, а існуючі користувачі ділилися своїм досвідом та історіями про те, як ГІС дозволив їм пбачити, що інші не можуть. В момент запуску повноцінної завершеної компанії, UC-версія сторінки заміниться на повноцінний мікро сайт, який орієнтуватиметься на керівників рівня Fortune 1000 та направлятиме відвідувачів на нові сторінки esri.com з описом технологій, які використовуються в компанії для задоволення бізнес-потреб різних організацій.

Якщо у вас є питання щодо нової сторінки, зверніться до Пейдж Шпі. Приклади медійних оголошень у Сан-Дієго наведені нижче.

Нова електронна книга з інформацією про місцезнаходження

Тепер доступна остання електронна книга з інформацією про місцезнаходження. Завдяки інтригуючим історіям про Apple та Nespresso, ви зможете дізнатись як технологія локальної розвідки Esri допомагає підвищити ефективність та забезпечити конкурентоспроможність бізнесу. Зовнішня сторінка та електронна книга доступна тут.

Новий ArcGIS StoryMap

Запуск та розголос ArcGIS StoryMaps відбулися на на пленарному засіданні UC. Це офіційний початок нового покоління StoryMaps на платформі ArcGIS. Перегляньте відео та анонси, знайдіть ресурси розповідей та дізнайтеся про подальший шлях на сайті ArcGIS StoryMaps. Ви також можете повідомити клієнтів про конкурс StoryMapper of the Year. Класичні шаблони карт Esri Story Map та створені раніше історії можна знайти тут.

Розгортання WalkMe

WalkMe розміщено на Workfront. Він скеровує користувачів до виконання завдань з покроковими інструкціями. IST розгорнув оновлення розширення, яке дозволяє всім користувачам Windows використовувати WalkMe під час використання Chrome. Якщо ви користуєтеся Mac або не бачите кнопку "Допоможи мені" на Workfront, завантажте розширення за цим посиланням. Навчальні матеріали до даної платформи будуть надаватись поступово.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сторінку PASC WalkMe. Якщо у вас є запитання, зверніться до служби технічного обслуговування.

Нові функції Workfront

Нещодавно Workfront випустив нові функції для покращення наочності та співпраці над проектами. Основні моменти наведені нижче:

  • Робоча область для команд Microsoft – тепер ви можете надсилати запити на роботу від команд Microsoft на додаток до управління сповіщеннями.
  • Тепер оновлення документа з’являються на пов’язаному об’єкті – коли ви коментуєте документ, ваш коментар тепер з’являється на вкладці «Оновлення» як документа, так і об’єкта, до якого додається документ. Раніше коментарі з'являлися на вкладці "Оновлення" лише для документа.
  • Позначте будь-якого користувача, коментуючи доказ у переглядачі перевірки - Коли ви коментуєте доказ, тепер ви можете позначати тегом або "@mention" будь-кого із адресою електронної пошти, визнаною Workfront.

Липневий випуск ArcWatch

Липневий випуск ArcWatch тепер доступний за посиланням.

WhereNext

Ставка на розростання міст пропускає оцінку
Автор: Хелен Томпсон
Коли спекулятивні інвестиції в землю в розмірі 3,8 мільярда доларів залишають деяким інвесторам лише 20 відсотків їх основного капіталу – звучать сигнали тривоги.

Блог Esri

Як Карти допомагають медіа побачити те, що інші не в змозі.
Автор: Роббі Демінга
Там, де колись звичайні інструменти торгівлі були значками та блокнотами для преси, сьогоднішні журналісти так само впевнено сидять за комп’ютером, прокручуючи рядки даних у електронних таблицях та базах даних, або складаючи карти.

Прикордонний патруль США знаходить нові шляхи порятунку непрацездатних мігрантів
Автор: Райан Ланклос
Дізнайтеся, як Програма зниклих мігрантів прикордонного патруля США використовує ГІС для розміщення плакатів та каталогізації унікальних ідентифікаторів на комунальні ресурси для кращого знаходження мігрантів, які потрапляють у біду.

Esri в новинах

Звіт про конференцію: Esri User Conference 2019